Concept RK3304 NORWOOD elektromos vízforraló 1,5 l, bézs

25495,00 Ft

Cikkszám: 77153f78-ea8e-a482-3b13-34d01507f8fb Kategóriák: ,


A Concept RK3304 Norwood vízforraló minden otthonban megtalálhatja a helyét. Vonzó kialakítását matt vanília színű teste hangsúlyozza, amelyet elegáns fa fogantyú egészít ki. A minimalista talapzat, amelyen a vízforraló áll, szintén nagyon elegáns. A 1,5 literes űrtartalomnak köszönhetően kényelmesen elkészíthet akár 6 csésze kedvenc forró italát.
Az RK3304 hőszabályozott vízforraló a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti. A víz hőmérsékletét könnyedén beállíthatja 45 °C-tól a forráspontig. Nemcsak a minőségi kávé és tea kedvelői fogják értékelni, hanem a kisgyermekes szülők is, amikor babakását készítik. Van egy praktikus Melegen tartás funkció is, amely a vizet a kívánt hőmérsékleten tartja.
Az RK3304 vízforralót okosan tervezték, hogy ne égesse meg magát. Duplafalú kialakítással rendelkezik, ami biztonságosabbá teszi a használatát. A külső réteg egy speciális Cool Touch felületből áll, amely nem melegszik fel, így biztos lehet benne, hogy a vízforralója mindig hűvös tapintású marad. A rozsdamentes acélból készült belső forralóedény garantálja a gyors felmelegedést és a víz hőmérsékletének megtartását.
A vízforraló a brit márka STRIX csatlakozójával van felszerelve, amely garantálja a legmagasabb minőséget és meghosszabbítja a készülék élettartamát.
A vízforraló egy gombbal van ellátva a fedél könnyű kinyitásához és egy nagy töltőnyílással a kényelmes vízzel való feltöltéshez. A rejtett fűtőelemmel ellátott sima alja megakadályozza a szennyeződések leülepedését. A teljesen elforgatható talp a felesleges kábel tárolására szolgáló hellyel szintén praktikus, és a vízforralót bármilyen szögből ráállíthatja.
A vízforraló kettős biztonsági rendszerrel van felszerelve. Ez biztosítja, hogy automatikusan kikapcsol, ha eléri a forráspontot, és akkor is, ha véletlenül üresen kapcsolja be, így a vízforraló nem sérül meg.