ECG ESP 20301 Black karos kávéfőző,1,25 l, fekete

50845,00 Ft

Cikkszám: feb228fe-a557-a0e9-4d0e-1b0234d951b8 Kategóriák: , ,


Nem kell elhagynia az otthon melegét egy jó kávéért. Könnyedén elkészítheti magának. Ön igazi kávérajongó, és nem tudja elképzelni a reggelét, sőt az egész napját nélküle? Szerezzen be egy minőségi kávéfőzőt, amely teljesítményét tekintve egyenrangú a professzionális gépekkel.
Mutatjuk az ECG ESP 20301 Black karos kávéfőzőt. Az igazi ínyencek fogják értékelni, akik nem csak egy gombot akarnak megnyomni és várni, hogy mi jön ki. Az ECG karos kávéfőzőt a kávé szerelmeseinek tervezték, akik szeretnének részt venni a teljes főzési folyamatban, és akik számára a folyamat igazi rituálé.
Az ECG kávéfőző első pillantásra megragadja a tekintetet tiszta fekete dizájnjával, amelyhez tökéletesen illeszkednek a krómozott elemek. A gép előlapját a fő forgótárcsa és a szükséges működésjelző lámpák uralják. Ez a modell igazán kitűnően mutat majd a konyhapulton.De a külső nem minden. A készülék "motorházteteje" alatt egy professzionális nyomószivattyú található, amely akár 20 bar lenyűgöző nyomást is elér. Biztos lehet benne, hogy a kávéja pont megfelelő lesz. És nem kell egyedül élveznie a kávét. A kávéfőző egy extra nagy, 1,25 literes kivehető víztartállyal van felszerelve. Így könnyedén megkínálhat kávéval akár több vendéget is.
Paraméterek:

őrölt kávéfőző

gőzfúvóka

csészemelegítő
Kiegészítők:

szűrő 2x

adagoló kanál
.