Lauben EK17WS vízforraló 1,7 l, fehér

19495,00 Ft

Cikkszám: 4e78d5ac-74b2-f5db-999f-5d3ef1d47f7e Kategóriák: ,

A Lauben EK17WS elektromos vízforraló beállítható vízhőmérsékletű és melegen tartási funkcióval rendelkező készült vízforraló. Nagyon értékelni fogja azt a lehetőséget, hogy beállíthatja a vízhőmérsékletet a konyhában. Zöld teát kell leönteni? Soha nem kell várnia a víz lehűlését, csak válassza ki a kívánt hőmérsékletet a vízforraló fogantyúján található LCD kijelzőn. Választhat hőmérsékletet 60-100 C között 10 fokos intervallumokban. Melegítsen egyszerre 1,7 liter vizet a Lauben vízforralóban. Annak aktuális mennyiségét mindig egy külső vízszintmérő jelzi. A vízforraló fedele biztonsági kiömlés-reteszeléssel van felszerelve, és a fogantyú gombjával könnyen kinyitható. A vízforraló alján egy áttekinthető LCD kijelző található, amely megmutatja a vízforraló aktuális vízhőmérsékletét. A Lauben Elektromos Vízforraló vitathatatlan előnye a kivehető mosható szűrő, ezáltal csökkentve a vízkőképződést. A vízforralót nagyon könnyű tisztítani és karbantartani, és a beépített kábeltartónak köszönhetően nem zavarja a konyhai pultot. Ha Ön teakedvelő, akkor minden bizonnyal tudja, hogy minden fajta tea különleges kezelést igényel, azaz különbözően forró vizet. A Lauben elektromos vízforralóval pontosan beállíthatja a hőmérsékletet, amire szüksége van a beépített termosztáttal. Választhat hőmérsékletet 60-100 C között, 10 fokos intervallumokban - így beállíthatja azt, ahogy tetszik, anélkül, hogy előre beállított fokokra támaszkodna. Mindenféle kávé és tea mellett a Lauben vízforralóval  vizet melegíthet  csecsemő zabkásához is, ahol alacsonyabb hőmérsékletű vízre lesz szüksége. Jellemzők / ikonok

Pontos termosztát - Az alaplap gombjaival válassza ki a kívánt hőmérsékletet 60 ° C és 100 ° C között 10 fokos intervallumokban. 
A melegen tartó funkció - A vízforraló 2 órán át a kívánt hőmérsékleten tartja a vizet.
Külső vízszint jelző - A vízforraló vízszintjét mindig láthatja a megfelelő kijelzőn.  
Mosható szűrő - A szűrőt bármikor kivehetik a  vízforralóból, és lemoshatják  hogy megakadályozzák a vízkőképződést.  
Könnyű kezelés - Az alap alján van helye a kábelnek, amely ezután nem zavarja a konyhai pultot.
Nyitás gomb - A nyitó gomb a fogantyún található, így a vízforraló könnyedén kinyitható, és csak egy kézzel kell kezelniük.
Biztonsági retesz - A vízforraló fedél biztonsági rögzítővel van felszerelve, hogy megakadályozzák a víz kifröccsenését.
360 °-os elforgatható alap - bárhová áthelyezheti a vízforralót, és bármilyen irányba elforgathatja 
Gyakorlati kábeltér - Az alap alján van helye a kábelnek, amely ezután nem zavarja a konyhai pultot.

Reggeliző készlet - ugyanolyan kivitelű kenyérpirító is található.