Orava FR-111 olajsütőgép

24645,00 Ft

Cikkszám: 8703e9ff-3ec5-2b20-4752-5b2f5285323f Kategóriák: ,


Fiatalok és idősek egyaránt szeretik a sült ételeket - nem tudnak betelni a sült krumplival, sült hallal, rántott hússal vagy fasírttal. Még az olyan egzotikus ételek, mint a falafel-golyók vagy a tempuratésztában készült ázsiai finomságok is hűséges rajongókra találtak már itt. Minden sült étel puha, ropogós, csábítóan harapni való. És hogy a táplálkozási szakemberek mit szólnak hozzá? Ha van egy praktikus eszköz, ami segít a sütésben, és napraforgóolaj helyett kókuszolajat használ, ami nem ég le és nem pörkölődik, még az egészséges táplálkozás hívei is azonnal boldogabbak lesznek. Az Orava FR-111 fritőz tökéletes otthoni sütéshez.
Négyzet alakú alapterületének köszönhetően nem foglal sok helyet a pulton. Büszkélkedhet 1600 wattos teljesítményfelvétellel, forgatható hőmérsékletszabályozóval és egy praktikus mechanizmussal a fritőz fogantyújának lehajtásához.
A 2,5 literes maximális olajtartalmú, tapadásmentes, dupla bevonatú felülettel ellátott drótból készült sütőkosár, a felső fedél és a sütőtartály használat után könnyen eltávolítható és alaposan elmosható, hogy ne képződjön égett olajmaradvány a fritőzben. A készülék felső fedele megakadályozza az olaj kifröccsenését sütés közben, de praktikus ablakkal rendelkezik, hogy a sütés mindig ellenőrzés alatt legyen.