Orava SE-302 konyhai aprítógép

12245,00 Ft

Cikkszám: b940455a-6093-e3ca-8cc6-0c587c1fa429 Kategóriák: , ,


A salátákhoz való hozzávalók felszeletelése sok időt vesz igénybe. Ha főzés közben az éhesek kiáltásai hajtják, gyorsítson és könnyítse meg a munkát, ha az Orava SE-302 2 az 1-ben multifunkciós aprító és turmixgéphez nyúl.
Az extra éles rozsdamentes acélból készült aprító pengéknek köszönhetően gyorsan és sebészi pontossággal finomra szeleteli a gyümölcsöket és zöldségeket az egészséges salátákhoz, a húst a fasírthoz, a gombát a segedinhez és a diót a pitéhez vagy a reggeli müzlihez.
A jégtől sem riad vissza, és egy fárasztó nap végén kockákat készít belőle, hogy felfrissítse a hosszú italokat. A finom aprításon kívül tökéletesen összeturmixolja a mártások, salátaöntetek, házi majonéz és ízletes kenhető krémek minden hozzávalóját.
Két sebességgel működik, amelyek a gép tetején könnyen szabályozhatók. Az üvegtartály felhasználható kapacitása 600 ml, és bár a képességei miatt gyakran fogja használni, a mindössze 500 W-os energiafogyasztásának köszönhetően nem lesz energiafaló az otthonában.
Azért, hogy egy centit se mozduljon el, amikor keményen dolgozik a munkapulton, csúszásmentes gumilábakon áll. Ha végzett, a korrózióálló pengékkel ellátott üvegtálját könnyű elmosni a mosogatógépben. Kompakt méretének köszönhetően nem foglal sok helyet, ezért kisebb konyhákban vagy nyaralókban remek alternatívája a nagy háztartási gépeknek.