Orava ST-107 szendvicssütő

8495,00 Ft

Cikkszám: 7ad8e395-dec4-40f8-42f7-dc7425473802 Kategóriák: ,


A reggelihez vagy egy gyors vacsorához jól jön a kedvenc meleg szendvicse. Ezt a sokféle változatban elkészíthető meleg ételt, amely gyorsan jóllakat, ha megéhezik, fiatalok és idősek egyaránt szeretik. Sajttal, sonkával és ketchuppal, mozzarellával és napon szárított paradicsommal, spenóttal és prosciuttóval, avokádókrémmel és tojással vagy egy kiadós adag zöldségsaláta köreteként, a pirítós mindig ízletes.
A szlovák Orava márka új kenyérpirítója, az Orava ST-107 kenyérpirító segít a könnyed elkészítésben. Egyetlen mozdulattal két szelet pirított kenyeret pirít meg, amelyet a sütés befejezése után négy háromszögre szeletelhet.
750 W-os teljesítmény, hőkezelt fogantyú az égés ellen, valamint a könnyű mosás érdekében speciális tapadásgátló bevonat jellemzi ezt a praktikus segítőt, amelyet nagyra fog értékelni konyhai felszerelésében.
Az ízletes szendvicsek készítése még sosem volt ilyen egyszerű. Csak válassza ki kedvenc hozzávalóit - frissen szeletelt kenyeret, sajtot, húst, zöldséget és egyéb finomságokat. Perceken belül meleg, ropogós és ízletes szendvicseket varázsol. A szendvicskészítő gondoskodik arról, hogy az összetevők jól átsüljenek és tökéletes egésszé álljanak össze. Ez a leggyorsabb és legegyszerűbb módja az utazáshoz, iskolába vagy munkába való uzsonna elkészítésének. Szendvicskészítőnkkel mindig friss és kivételesen finom szendvicsek lesznek kéznél.