Orava W-01 gofrisütő

9695,00 Ft

Cikkszám: b2d571bc-6b6a-abc9-c192-4afad97bd888 Kategóriák: ,


A gasztronómia világában sok rajongója van a gofrinak. Puha, ropogós, cukorral és apró gyümölcsökkel megszórva, juharsziruppal meglocsolva vagy egy nagy adag tejszínhabbal és olvasztott csokoládéval tálalva garantáltan elnyeri a fiatalok és az idősebbek tetszését egyaránt. Egyesek reggelire szeretik, mások egy kiadós ebéd után édességként kényeztetik magukat vele. Elkészítésük azonban egy kis tudomány lehet.
Nem csak a jól összeállított tésztáról van szó, hanem egy minőségi készülékről is, amely nem égeti meg a gofrit. Ilyen az Orava W-01 gofrisütő, amellyel szív alakú gofrikat varázsolhat szeretteidnek. Az 1200 W-os teljesítményfelvételnek köszönhetően elkészítésük igazán gyors, és a készülék egyszerre akár öt édes szív alakú vallomást is képes elkészíteni.
A kör alakú tárcsával könnyen beállítható az optimális sütési hőmérséklet, a lemezek speciális bevonata pedig biztosítja, hogy a gofri ne ragadjon és ne égjen meg. A készülék a hőszigetelt fogantyúnak köszönhetően biztonságosan nyílik, és szilárdan áll a gumilábakon. Nem fog tudni betelni ezzel a praktikus segítővel, ha a gofrit a semmiből szeretné elkészíteni.
A szív alakú gofri nemcsak édes finomság, hanem a szeretet és az öröm szimbóluma is. Tökéletes módja annak, hogy megünnepeljük a különleges pillanatokat, vagy egyszerűen csak valakinek a napját különlegessé tegyük. Akár gyümölccsel és tejszínhabbal díszíti, akár juharsziruppal locsolja meg, ezek a szív alakú gofrik mindig az ellenállhatatlan édesség világába repítik.