Proficook DR 1218 élelmiszer szárító

84995,00 Ft

Cikkszám: 70f4ec2c-2f74-7b02-3b92-8f11f94fc739 Kategóriák: ,


A ProfiCook DR 1218 élelmiszer szárító alkalmas gyümölcsök, zöldségek, fűszernövények, húsok, gombák, halak és egyéb élelmiszerek szárítására. Megőrzi az élelmiszerekben lévő alapvető ásványi anyagokat a jó közérzet, a fittség és az egészség érdekében. A szárítás egy nagyon kíméletes módszer, amely megőrzi a vitaminokat és tápanyagokat. Ez az élelmiszer szárítóalk almas müzli, jerky, szárított zöldségek készítésére a zöldségchipek vagy szárított húsok készítésére háziállatok számára.
A hőmérséklet 35-75°C között állítható 5°C-os lépésekben - így alkalmas a szárított alma, banán, paradicsom stb. elkészítésére. A hőmérséklet egyenletesen oszlik el, így biztos lehet benne, hogy nem marad víz az ételben.
A könnyű tisztítást a kivehető rozsdamentes acél tálcák garantálják, amelyek könnyen leöblíthetők. A tálcák mérete 33 x 30,5 cm, és összesen 6 tálca található a szárítóban. A belső tér 0,6 m²-es, ami legfeljebb 2,6 kg étel szárítására alkalmas.
A külső burkolatnak a hőszigetelt rozsdamentes acélnek köszönhetően működés közben is hűvös marad. Az elülső részen nagy ablakkal van ellátva az ételek állapotának ellenőrzésére. A szárító elektronikus időzítővel van felszerelve, amely 30 perctől 24 óráig állítható, a hátralévő idő pedig a LED kijelzőn látható. A szárító beállításához a kijelző közelében egy érintőképernyős kezelőpanel is található. A szárító túlmelegedés elleni védelemmel is fel van szerelve.
A csomagban 6 rozsdamentes acélból készült szint, 1 rozsdamentes acél bélés, 1 csepegtető tálca található.