ProfiCook TKS 1056 tea- és kávéskészlet

39095,00 Ft

Cikkszám: d6e5b2f1-a3b8-eef5-1009-bcfc891abff0 Kategóriák: ,


Az elegáns ProfiCook TKS 1056 kávé- vagy teakészlet hasznos konyhai segítő. Ezzel a készlettel egész nap melegen tarthatja teáját az elektronikus hőtartó funkciónak köszönhetően.
Az alapállomás tapadásmentes üveg fűtőlappal rendelkezik, amely karcálló. Az egész készlet vezérléséhez elektronikus érintőképernyős kezelőpanel áll rendelkezésre. A hőmérséklet manuálisan vagy automatikusan állítható az üzemmódoknak köszönhetően. Ha a kávé üzemmódot választja, a víz hőmérséklete 85 °C-ra lesz beállítva. Ha a tea üzemmódot választja, akkor a hőmérséklet 90 °C. Manuálisan a hőmérsékletet ezután 1°-os lépésekben 70-90 °C-ig lehet beállítani. Az alapállomás fogantyúi hőszigeteltek. A tápellátás 220-240 V, 50 Hz, a teljesítmény pedig legfeljebb 2200 W.
A teához vagy kávéhoz való üveg teáskanna 0,8 literes, rozsdamentes acélból és hőálló üvegből készült. Kivehető rozsdamentes acél szűrőt tartalmaz. Ez a teáskanna tea vagy kávé készítésére szolgál.
Az 1,8 literes vízforraló 360°-os csatlakozóval csatlakozik a bázisállomáshoz. A fedél a biztonság érdekében zárható. A fűtőelem rozsdamentes acélból készült és rejtett. Kivehető mészszűrő tartozik hozzá. A kikapcsolás kézzel vagy automatikusan is lehetséges. A vízszint a hőálló üvegen keresztül látható, de pontosabb értéket a funkciók segítségével lehet meghatározni. Természetesen túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik.