Rommelsbacher JG 80 joghurtkészítő gép

47595,00 Ft

Cikkszám: 6a69f75b-5832-fd5c-cc90-2d0a0cdb2a8a Kategóriák: ,


Rommelsbacher JG 80 egészséges natúr joghurt vagy krémsajt készítéséhez - aromás gyógynövénykivonatok előállításához is.
A házi joghurt és a krémsajt nagyon népszerű termékek azok számára, akik fontosnak tartják a tudatos, nem kívánt adalékanyagok nélküli táplálkozást. Akár önmagában fogyasztva, akár desszertek vagy kiadós ételek kísérőjeként, a lehetőségek sokfélék.
Ezzel a multifunkciós készítővel otthon készíthet természetes joghurtot, krémsajtot és gyógynövénykivonatokat az Ön által választott alapanyagokból. Egy adagban például akár 1200 g joghurtot is kaphat, amely legalább egy hétig frissen marad a hűtőben.
A joghurtkészítő négy előre beállított programmal is rendelkezik. Míg a natúr joghurt 42 °C-on készül, a vegán/laktózmentes változatokhoz 38 °C-os hőmérséklet szükséges. Pudingkrémet is készíthet, amely 30 °C-on készül. Aki kozmetikai, természetes vagy táplálkozási célú olajkivonatokat szeretne készíteni, az a gyógynövénykivonat funkcióval 55 °C-on megbízhatóan megteheti.
Az energiafogyasztás nagyon alacsony, és a készülék nagyon könnyen kezelhető. Még a programok hossza is egyénileg beállítható, így például élesztős tésztát is készíthet a Jonással. A Jona egy nagyon sokoldalú készülék, amely tökéletesen illeszkedik minden olyan háztartásba, ahol az egészséges táplálkozásra helyezik a hangsúlyt.
Tulajdonságok:

magas minőségű duplafalú ház

belső tartály rozsdamentes acélból készült, így könnyen tisztítható

kényelmes vezérlés az érintőgombok segítségével

világos LED kijelző

főzési idő egyénileg állítható, pl. élesztős tésztához

24 órás időzítő jelzőhanggal, automatikus kikapcsolás

túlmelegedés elleni védelem

levehető, átlátszó fedél

levehető hálózati kábel tartozék: 4 kerámia pohár (egyenként 125 ml) műanyag fedéllel, 2 XXL üvegtartály (egyenként 1,2 l) kerámiafedéllel, 1 szűrő kerámiafedéllel (mosogatógépben mosható)

4 program különböző hőmérsékletekkel:
- natúr joghurt (42 °C)
- vegán/laktózmentes joghurt (38 °C)
- krémsajt (30 °C)
- gyógynövénykivonatok (55 °C)