Veritas JSA18 Jeans varrógép

76495,00 Ft

Cikkszám: cc959193-0659-ed14-8281-5d846ae12e89 Kategóriák: ,


A legendás VERITAS JSA18 Jeans farmerre épülő új VERITAS varrógépmodell tovább bővíti képességeit és sokoldalúságát. Kiváló minőségű, robusztus, teljesen fémszerkezetű, speciális könnyűfémötvözetből készült, amely garantálja a gép hosszú élettartamát és csendes, rezgésmentes működését.
A nyomótalp alatt nagy, jól megvilágított rekesszel rendelkezik, ahová sok réteg és vastag anyag rakható, amit a gép az erős motornak köszönhetően át is varr. A nagyon vastag anyagok mellett a JSA18 Jeans a problémás, nagyon gyenge vagy nyúlós anyagokkal is megbirkózik.
A gép összesen 18 varróprogramot kínál a leggyakrabban használt rugalmas (overlock) és dekoratív öltések kiegyensúlyozott választékával, köztük a nagyon népszerű, úgynevezett kétoldalas, zárt, rugalmas overlock öltéssel, az erős és rugalmas anyagok varrására egyaránt alkalmas hármas egyenes öltéssel, valamint a szakadások javításához nélkülözhetetlen steppelő öltéssel.
Az új VERITAS JSA18 farmer varrógép teljes mértékben kihasználja a bevált, problémamentes, fejlett műszaki megoldásokat, amelyek minimális követelményeket támasztanak a gép beállításával vagy egyéb szervizeléssel szemben. Kizárólag függőlegesen elhelyezett lengőhoroggal rendelkezik, teljesen fémből készült, precíziós kivitelben, ahol mind a konstrukció, mind az anyagmegmunkálás, mind maga a kiváló minőségű anyag hosszú éveken át garantálja a hibátlan, megbízható működést.
A függőlegesen elhelyezett lengőkampó abszolút precíz öltést garantál professzionális minőségben. A gép könnyű és egyértelmű kezelése, az összes szimbólum kényelmes méretben és jó dizájnnal, kontrasztos színekkel csökkenti a szem megerőltetését. Ehhez hozzájárul a nyomóláb alatti terület kiváló minőségű, vakításmentes megvilágítása is.
A gépet egy tárolódobozos szabadkaros fedéllel is felszerelték, amellyel szokatlanul nagy felületet képez a nagyobb anyagok varrásának megkönnyítésére. Levétel után az üreges formák könnyen varrhatók a géppel. A gépet egy kiváló minőségű fotódobozban szállítjuk, amely ajándékdobozként is használható, és rengeteg tartozékkal, többek között gomblyukak varrására szolgáló lábbal, cipzárlábbal és farmer varrására szolgáló tűkészlettel.
A kezdőknek a könnyű kezelhetősége miatt ajánlott, a tapasztaltabbak körében pedig a magas minőség miatt népszerű, mivel professzionális öltéseket, erőt, megbízhatóságot és tartósságot kínál.