Veritas Marie varrógép

54395,00 Ft

Cikkszám: 6287e031-37e6-d597-dc26-93659bbf4682 Kategóriák: ,


A Veritas Marie varrógép otthoni használatra alkalmas, nemcsak kezdőknek, hanem haladó varrógép-használóknak is, akik egyszerű javításokra és varrásra is használhatják a varrógépet. A legfontosabb alapfunkciókat kínálja, mint például 13 öltésprogramot, 4 fokozatú gomblyuk funkciót, visszavarró gombot és automatikus orsótekercselőt. A stabil és tartós öltésekhez a gép három előre beállított öltéshosszúságot kínál egyenes öltésekhez, amelyek könnyen kiválaszthatók a forgótárcsával. A Veritas Marie tökéletes kezdést biztosít a kreatív varráshoz.
A szabályos és tartós varratok varrását az áttekinthető forgótárcsán 3 egyenes öltéshossz rögzített beállítása teszi lehetővé. 3 cikkcakk öltéshossz rögzített beállítása a könnyű szövetszegélyezéshez. Fejezze be a tömör varrást a végén bevarrással, egyszerűen fordítsa vissza a gépen keresztül a fordított öltést a fordított gomb megnyomásával.
A VERITAS Marie varrógép kompakt mérete ellenére mindennel fel van szerelve, ami az alapvető varráshoz szükséges - beleértve a szabad kart az üreges formák varrásához. A szabadkaros fedél belsejében bőséges tárolóhelyet talál az alapvető varrókellékek számára. A gép könnyű hordozhatóságát és a praktikus méretét a könnyű tárolás érdekében az összecsukható fogantyú is nagyra fogja értékelni.
Tulajdonságok:

13 öltés program

gomblyuk funkció 4 lépéssel

sebesség (R.P.M):750 +/- 50

erős motor kemény anyagokhoz

zippzáras varrás

beépítettfonalvágó

hátvarrás gomb

maximálisöltéshossz: 4 mm

maximális öltésszélesség: 5 mm

LED fény a vakító fénytől mentes varráshoz

integrált kivehető tartozékdoboz

automatikus orsótekercselő

teljesítmény: 70 W, 230 V, 50 Hz

engedélyek: CE, GS
Tartozékok:

5 db Schmetz tű

univerzális talp

cipzár talp

talp gomblyukak varrására

gombvarró talp

vaköltés talp

kefe

varrat bontó

szövetszegélyvezető steppeléshez

3 orsó

csavarhúzó

adagolófedél hímzéshez és steppeléshez

2 filcbetét