Veritas Power Stitch 17 varrógép

120695,00 Ft

Cikkszám: 59ac6d5c-f99a-09fe-ad74-8198d5b7537d Kategóriák: ,


Fedezze fel az új VERITAS Power Stitch 17-et - a nagyteljesítményű varrógépet az Ön varrási igényeihez. Nagy teljesítményű, 90 wattos motorral és optimalizált, nagy teherbírású fogaskerekekkel felszerelve maximális teljesítményt nyújt nemcsak a könnyű szövetek, hanem a vastag valódi bőr, farmer és vászon könnyű varrásához is.
Tizenhét varróprogram garantálja, hogy minden varrás sikeres legyen, gondosan és precízen varrt öltésekkel. Az egyszerű és világos vezérlőt a kezdők, a haladók és a profik egyaránt örömmel fogadják.
A robusztus alumíniumkeret biztosítja a gép kiváló stabilitását, a LED-lámpa pedig tökéletes megvilágítást biztosít a munkaterületen, csökkentve a szem fáradtságát munka közben. A széleskörű tartozékok közé tartozik az úszótalp, a speciális erős varrócérna, a kiváló minőségű tűk, minden, amire szüksége van ahhoz, hogy azonnal elkezdhesse a varrást. Legyen szó akár egy divatos tote bag- ről, egy vászon bevásárlótáskáról, vagy egy áhított kis bőr kézitáskáról, esetleg egy strapabíró hátizsákról - a VERITAS Power Stitch 17 mindenre képes.
17 varróprogramot kínál, állítható taposónyomás, 800 - 850 fordulat/perc sebesség, vastag valódi bőr varrási lehetőség, állítható öltéshossz 0 - 4 mm, 4 lépéses gomblyukvarrás, állítható öltésszélesség 0 - 7 mm.