Veritas Rosa varrógép

76495,00 Ft

Cikkszám: 9f3a09ae-ee85-381b-c97b-277c920e37b2 Kategóriák: ,


Az időtlen megjelenés, a lenyűgöző design, a gyönyörűen illeszkedő kontrasztos színek, mindezek jellemzik a Veritas Rosa varrógépét.
Adjuk hozzá a nagyon egyszerű kezelést, ahol minden beállítás mindössze két nagy és áttekinthető forgótárcsával történik. Automatikus tűbecérnázás, beépített cérnavágás, optimálisan beállított 23 varróprogram igazán széleskörű felhasználási lehetőséggel.
És még több: a megbízható függőleges horog, amely teljesen pontos, kiegyensúlyozott öltéseket garantál professzionális szinten.
A géphez rengeteg tartozék jár, köztük egy univerzális és egy cipzártalp, egy 4 lépéses gomblyuktalp, egy gomblyuktalp, egy varrat bontó, egy élvezető, egy adagolófedél, egy 2. orsótű, amely elengedhetetlen a kéttűs varráshoz, valamint egy tűcsomag.
A további, opcionális tartozékok közé tartozik további 9 különböző nyomótalp, köztük egy egyenletes adagoló talp, amely rendkívül kívánatos a nehéz anyagok varrására, legyen szó akár nagyon vékony vagy rugalmas anyagokról. Minden nyomótalpat egyszerűen a tartóba pattintva lehet felszerelni.
Másrészt a gép rendelkezik egy további második nyomótalppal, amely lehetővé teszi a nagyon vastag anyagok varrását, beleértve a farmeranyagot és a több réteg vastag szövetet vagy bőrt.
A szinte nélkülözhetetlen vaköltéstalp lehetővé teszi a vaköltés varrását normál vagy stretch öltéssel. Az ezzel a láthatatlan öltéssel készült nadrág- vagy szoknyafülek professzionális megjelenést kapnak.
Dekoratív öltések azoknak, akik szeretnek hímezni és díszíteni. A rugalmas öltések, köztük a népszerű kétoldalas overlock öltés, lehetővé teszik az erősen igénybevett varratok megbízható varrását.
A steppeléshez, szegélyezéshez, szegélyvarráshoz, varráshoz, kézi irányítású hímzéshez, díszítéshez ezek bármelyikében és még sok másban, a VERITAS Rosa nem fog csalódást okozni, mint a megfelelő eszköz a kreativitásához.

gyorsaság: 750+ öltés/perc.

fokozatmentesen állítható öltéshossz 0,0 és 5,0 mm között.

hét előre beállított fokozatban állítható öltésszélesség 0,0 és 5,0 mm között.

automata alsó orsófelhúzás.

LED munkafelület megvilágítás.

vékony szabad kar.

beépített tároló a tartozékok számára.